Special Products

Special Products

New Products

New Products

Belachan/Lactose 11mm &...

Prijs € 9,95

Scopex & Krill Smoke

Prijs € 8,50

15mm popup Evaporated...

Prijs € 9,95
All New Products

Blog Category

Blog Category

Testimonial

Testimonial

B.Richi Dealer
B.Richi Dealer
Dealership
Wij leveren ook de producten van B.Richi Tackle
CCmoore dealer
CCmoore dealer
Dealership
Wij leveren ook de producten van ccmoore
PrestaShop
Marc Kuijpers

Marc Kuijpers

Mijn naam is Marc Kuijpers. Geboren op 15-05-1988 en vis al sinds mijn 8e op onze geweldige karpers! Het mooie aan vissen vind ik dat je nooit weet wat je te wachten staat. En daarbij, of je nou blank of je vangt een paar mooie, het is en blijft een prachtige hobby.

Hobby is misschien niet het juist woord, het is inmiddels a way of life. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet denk aan onze prachtige beschubde vrienden! Er gaat dan ook veel aandacht naar mijn aanpak. Rigs, locatie, aas, voorbereiden, end tackle, overal wordt aan gedacht voordat ik op pad ga.

Gezien ik vader ben van een prachtige dochter en er in januari nog een dochter bijkomt zijn het vooral de avonden en nachten dat je mij vind aan de wateren. Het voordeel daarvan is dat de vis dan ook stukken aktiever is en de kans dus groter is iets te vangen.

Sinds 2018 ben ik testvisser bij PopupBaits. Het mooie aan deze popups vind ik de zachte structuur, de mooie kleuren, de heerlijke geuren, de vormen, de maten en niet te vergeten het drijfvermogen.

Natuurlijk heb ook ik een favoriete popup. Dat is natuurlijk de Blue Devil. Zeg nou zelf, wie vist er met blauw aas? Voor de vis een vrij nieuw iets waardoor hij sneller zal pakken. Ik ben er heilig van overtuigd dat deze popup de sleutel tot succes is! Test het zelf en laat je verrassen!

All comments