Special Products

Special Products

New Products

Blog Category

Blog Category

Testimonial

Testimonial

CCmoore dealer
CCmoore dealer
Dealership
Wij leveren ook de producten van ccmoore
Gianni Verstraete
Gianni Verstraete
Verdeler België
Francky Demeulemeestere
Francky Demeulemeestere
Consultant
Richard van Berkel
Richard van Berkel
Consultant
Daan van Strien
Daan van Strien
Consultant
popupbaits.nl

The Special One Range

The Special One Range!

Onze meest gevraagde boilie komt weer terug in onze range.

De Pure Anise zoals wij hem jaren geleden met Energybaits op de markt hebben gebracht, is een boilie die wel honderden keren werd gekopieerd maar zonder enig succes.

De reden waarom die bij andere bedrijven niet werkte zoals het hoort en niet aansloeg, is vooral terug te voeren naar de basis van deze unieke boilie, gebaseerd op ons speciale recept.

De aaskenners weten, dat je constant moet veranderen en moet aanpassen wanneer je een nieuwe boilie op de markt wilt brengen.

Dat vergt heel veel tijd, testen, proeven, aanpassen, testen, kilo's weggooien, en weer testen, en dan uiteindelijk bereik je iets wat de boiliemarkt even op zijn kop zet. Om deze kwaliteit te halen, spreek je over een ambacht, en dit komt niet standaard uit de fabriek rollen, die kennis hebben wij ondertussen wel opgedaan.

De Pure Anise boilie, is een boillie die wij introduceerde en die vele aasfabrikanten toen der tijd wakker hebben geschud. Met deze boilie gaven wij een kijkje in het aanbieden van goed werkende karperaas op elk willekeurig water.

En hij is weer terug! Met het originele recept zoals die bekend was van energybaits, vang je als een malle en is die op elk water steeds inzetbaar!

En dat onder een nieuwe naam.

"The Special One" , gebaseerd op het originele oude recept en is verkrijgbaar in freezerbaits, shelf life baits en pop up's. Bij een bestelling van 10 kg of meer krijg je tijdelijk de bijbehorende pop-up’s erbij geleverd.

Verkrijgbaar in freezerbaits en shelf life baits.

Tijdelijk Gratis Incl. pop up's bij een orde van 10 kilo en meer.