Special Products

Special Products

New Products

Blog Category

Blog Category

Testimonial

Testimonial

Gianni Verstraete
Gianni Verstraete
Verdeler België
Francky Demeulemeestere
Francky Demeulemeestere
Consultant
Daan van Strien
Daan van Strien
Consultant
popupbaits.nl
Francky Demeulemeestere

Francky Demeulemeestere

 

Hallo mijn naam is Francky Demeulemeestere.

Ik ben 51 jaar jong.

Een kleine 40 jaar terug kon je mij voor het eerst terugvinden aan de waterkant onder de begeleiding van mijn grootvader. Aanvankelijk moest ik leren witvissen. Wat ik toen nog niet wist was dat mijn grootvader indertijd een voorliefde had om onze vriend de karper achter de vinnen te zitten. Na enkele vangsten van kleinere karper aan de vaste hengel was de liefde en respect voor deze wonderbaarlijke krachtpatsers geboren. Toch heb ik mij een 10 tal jaar toegespitst op het wedstrijdvissen achter witvis.

Op een gegeven ogenblik kwam het karpervirus terug overwaaien waarbij de dokter mij liet weten dat ik terminaal besmet was.

Ik bevis alle types water van kanalen tot putten in binnen- en buitenland. Als visser moet je je enorm kunnen aanpassen aan de situatie die zich op het ogenblik voordoet. Daarom ben ik voorstander om het volledige gamma van Pop up Baits in mijn vistas te voorzien. Dit omwille van het feit dat de omstandigheden altijd verschillen type water, diepte, helderheid, kleur van de bodem enz…..

De voorliefde voor een bepaalde rig heb ik niet. Deze pas ik terug aan naar de omstandigheden en type water.

In het verleden wilde ik van geen sponsoring weten omdat ik niet vond waarnaar ik op zoek was. Uiteindelijk heb ik dit toch gevonden bij Pop up Baits. De diversiteit van de pop up’s is geweldig. Geen enkele pop up is inhoudelijk gelinkt aan een andere en dit maken deze pop up’s zo bijzonder. Vanaf het moment dat ik mij het gamma van Pop up Baits aanschafte durf ik te stellen dat er 99% van mijn hengels die ik te water laat voorzien zijn van een pop up.

Vanaf eind mei tot eind oktober is een snowman favoriet. Voor mij komt 80% van de attractie van de snowman door de invloed van de pop up.

Door mijn job kan ik niet ieder weekend aan het water vertoeven. Daarom vind ik het essentieel dat de gebruikte producten van topkwaliteit zijn om iedere sessie het maximale eruit te halen.

Daarom simpelweg POP UP BAITS.

All comments