Special Products

Special Products

Winter Deal - Stormfighter...

Prijs € 359,00 Normale prijs € 547,00

15mm popup Evaporated...

Prijs € 6,50 Normale prijs € 9,95
All Sale Products

New Products

New Products

Scopex & Krill Smoke

Prijs € 8,50

15mm popup Evaporated...

Prijs € 6,50 Normale prijs € 9,95
All New Products

Blog Category

Blog Category

Testimonial

Testimonial

B.Richi Dealer
B.Richi Dealer
Dealership
Wij leveren ook de producten van B.Richi Tackle
CCmoore dealer
CCmoore dealer
Dealership
Wij leveren ook de producten van ccmoore
PrestaShop
Kevin Verbruggen

Kevin Verbruggen

Hallo ik ben Kevin Verbruggen 32 jaar en woonachtig in zuid Limburg. Als 8 jarig jongetje namen mijn ouders mij mee vissen en leerden zij mij het vissen met de vaste stok aan. Enige tijd later ontdekte ik het karper vissen en ik kreeg al snel van mijn oom een werphengel.

Toen ik mijn eerste karper ving van een cm of 67 was ik meteen verkocht en tot heden verslaafd aan het karper virus. Het mooie aan deze visserij is dat karpers sluw en sterk zijn dat houd het ook spannend en leuk. Tevens is de onderwater wereld mysterieus en dat trekt mij aan. Vroeger aan de waterkant heb ik ook mijn goede vriend en popupbaits teamgenoot Marc Kuijpers leren kennen.

Na elkaar al meer dan 20 jaar te kennen zijn we op heden nog steeds vrienden en vaste vismaten. We zijn regelmatig aan het water te vinden ongeacht welk seizoen het is. Plezier en lol hebben wij altijd!

Mijn aanpak in de visserij houd ik vrij simpel en gebruik bijna altijd popup of snowman rigs en vind locatie (het vinden van de vis) heel erg belangrijk. Ook ben ik altijd zeer voorzichtig met voeren!

Ik ben heel erg blij en dankbaar dat ik de kans heb gekregen om als testvisser van popupsbaits aan de slag te mogen gaan. Naast testvisser van popupbaits ben ik ook testvisser van TTL Hengelsport waar ik vismateriaal mag testen.

In de korte tijd dat ik voor popupbaits vis heb ik al regelmatig succes gehad en de uitblinker voor mij uit het gamma was de blue devil. De structuur, zachtheid, kleuren, geuren, uitlekken en drijfvermogen van de popups zijn goed te noemen!

Ik zou zeggen neem eens een kijkje op de webshop en laat u verrassen en overtuigen!

All comments