Special Products

Special Products

New Products

New Products

Blue Devil Smoke

Prijs € 8,50

Scopex & Krill Smoke

Prijs € 8,50

Popup Potjes Helder 150ML

Prijs € 0,97

Boost flesje 250ml

Prijs € 1,99
All New Products

Blog Category

Blog Category

Testimonial

Testimonial

B.Richi Dealer
B.Richi Dealer
Dealership
Wij leveren ook de producten van B.Richi Tackle
CCmoore dealer
CCmoore dealer
Dealership
Wij leveren ook de producten van ccmoore
PrestaShop
Timo Schoutteten

Timo Schoutteten

Ik zal even van deze gelegenheid gebruik maken om me zelf voor te stellen. Ik ben Timo Schoutteten 37 jaar en al van kleins af het vissen meegekregen van de oude garde!!

Djess Declercq

Djess Declercq

Even voorstellen hé! Ik ben een 22 jarige karper visser uit dadizele in west-vlaanderen! Zelfs vis ik al 12 jaar. De laatste 10 jaar is dit specifiek op karper. Per week kun je me meestal 2 a 3 maal terug vinden aan de waterkant.

Smoke Cloud

Een zeer attractief product die in alle waterlagen zijn smaak en geuren laat vrij komen. De smoke cloud is een unieke bait gel die met een kleine hoeveelheid de pop up's laten uitwasemen rond het haakaas.

Carel Petalo

Carel Petalo

Ik ben car 54 jaren jong en door vele de ouwe genoemd hier. Mijn passie is de karper en loop al heel wat jaartje mee met het circus, heb ze zien komen maar ook snel weer zien gaan. Ik vertoef veel dagen aan het water zowel in Nederland België en Frankrijk.

Francky Demeulemeestere

Francky Demeulemeestere

Hallo mijn naam is Francky Demeulemeestere. Ik ben 51 jaar jong. Een kleine 40 jaar terug kon je mij voor het eerst terugvinden aan de waterkant onder de begeleiding van mijn grootvader. Aanvankelijk moest ik leren witvissen. Wat ik toen nog niet wist was

Purple Mango - Kevin Verbruggen geef uitleg

Mijn favoriete pop-up rig werkt als volgd: neem een flink stuk coated hooklink. Strip een paar centimeter coating weg en bevestig een korda crank haak size 6 of 8 inclusief hair aan de hooklink.

Kevin Verbruggen

Kevin Verbruggen

Hallo ik ben Kevin Verbruggen 32 jaar en woonachtig in zuid Limburg. Als 8 jarig jongetje namen mijn ouders mij mee vissen en leerden zij mij het vissen met de vaste stok aan. Enige tijd later ontdekte ik het karper vissen en ik kreeg al snel van mijn oom een werphengel.

Richard van Berkel

Richard van Berkel

Mijn naam is Richard van Berkel en ben 41 jaar oud. Ik vis al op karper sinds mijn 15e jaar, begonnen op de stadsvijvertjes en kleine verenigingswateren. Ondanks dat ik nu diverse wateren bevis van klein tot zeer groot blijven de kleine wateren mij toch zeer trekken.

Marc Kuijpers

Marc Kuijpers

Gezien ik vader ben van een prachtige dochter en er in januari nog een dochter bijkomt zijn het vooral de avonden en nachten dat je mij vind aan de wateren. Het voordeel daarvan is dat de vis dan ook stukken aktiever is en de kans dus groter is iets te vangen.

Blue Devils popups - Marc Kuipers geef uitleg

Het liefst vis ik deze met een combirig. Deze rig maak ik met coated hooklink. Een lus van 3cm en een lus voor de sleeve. Klein hagelloodje achter de knoop van de 3cm lus en daarbij strip ik ook nog een stuk om het allemaal wat bewegelijker te maken.

Cloudie popup's - Wiljan Lucassen geef uitleg

In deze video verteld Wiljan hoe en waarmee hij samen met Marlie hun visserij aanpakken met de choco banana popup van popipbaits. Met de Ronnierig en KD rig gaan ze achter de geschubde vrienden aan op een van Belgisch mooiste en moeilijkste kanalen.