Special Products

Special Products

New Products

Blog Category

Blog Category

Testimonial

Testimonial

CCmoore dealer
CCmoore dealer
Dealership
Wij leveren ook de producten van ccmoore
Gianni Verstraete
Gianni Verstraete
Verdeler België
Francky Demeulemeestere
Francky Demeulemeestere
Consultant
Richard van Berkel
Richard van Berkel
Consultant
Daan van Strien
Daan van Strien
Consultant
popupbaits.nl

The Special One Range

Onze meest gevraagde boilie komt weer terug in onze range. De Pure Anise zoals wij hem jaren geleden met Energybaits op de markt hebben gebracht

Kris Vanmechelen

Kris Vanmechelen

Mijn naam is Kris Vanmechelen, ondertussen 35 lentes jong en wonend in Koekelare met Sharona en onze 2 prachtige dochters Jayda en Jone.

Eddy Norder

Eddy Norder

Mijn naam is Eddy Norder, woonachtig in Sappemeer (Groningen). Ik ben getrouwd en heb 2 dochters (16 en 19) en daarnaast ben ik werkzaam bij Aardappelzetmeelconcern

Smoke Cloud

De smoke die speciaal ontwikkeld is door onze eigen team.

The secret Popup's

Sommige kleuren die blijven het goed doen. Vooral met een zeer mooie combinatie taster erin.

Timo Schoutteten

Timo Schoutteten

Ik zal even van deze gelegenheid gebruik maken om me zelf voor te stellen. Ik ben Timo Schoutteten 37 jaar en al van kleins af het vissen meegekregen van de oude garde!!

Smoke Cloud

Een zeer attractief product die in alle waterlagen zijn smaak en geuren laat vrij komen. De smoke cloud is een unieke bait gel die met een kleine hoeveelheid de pop up's laten uitwasemen rond het haakaas.

Francky Demeulemeestere

Francky Demeulemeestere

Hallo mijn naam is Francky Demeulemeestere. Ik ben 51 jaar jong. Een kleine 40 jaar terug kon je mij voor het eerst terugvinden aan de waterkant onder de begeleiding van mijn grootvader. Aanvankelijk moest ik leren witvissen. Wat ik toen nog niet wist was

Purple Mango - Kevin Verbruggen geef uitleg

Mijn favoriete pop-up rig werkt als volgd: neem een flink stuk coated hooklink. Strip een paar centimeter coating weg en bevestig een korda crank haak size 6 of 8 inclusief hair aan de hooklink.

Richard van Berkel

Richard van Berkel

Mijn naam is Richard van Berkel en ben 41 jaar oud. Ik vis al op karper sinds mijn 15e jaar, begonnen op de stadsvijvertjes en kleine verenigingswateren. Ondanks dat ik nu diverse wateren bevis van klein tot zeer groot blijven de kleine wateren mij toch zeer trekken.

Blue Devils popups - Marc Kuipers geef uitleg

Het liefst vis ik deze met een combirig. Deze rig maak ik met coated hooklink. Een lus van 3cm en een lus voor de sleeve. Klein hagelloodje achter de knoop van de 3cm lus en daarbij strip ik ook nog een stuk om het allemaal wat bewegelijker te maken.

Cloudie popup's - Wiljan Lucassen geef uitleg

In deze video verteld Wiljan hoe en waarmee hij samen met Marlie hun visserij aanpakken met de choco banana popup van popipbaits. Met de Ronnierig en KD rig gaan ze achter de geschubde vrienden aan op een van Belgisch mooiste en moeilijkste kanalen.